UZVAG ve ÇEVOK'tan TEKNOFEST Pozu

UZVAG ve ÇEVOK'tan TEKNOFEST Pozu haberimizle ilgili ayrıntılara ulaşmak için lütfen tıklayınız..

28.03.2024 71

UZVAG ve ÇEVOK TEKNOFEST takımlarımız bir gelenek hâline gelen TEKNOFEST pozu vererek hatıra fotoğrafı çekildiler.

Çalışmalarımız kapsamında öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen/gerçekleştirilecek olan eğitim programları/uygulamaları ise şu şekildedir;

1) Çevre Okuryazarlığı Eğitimi (Elifsu İnceoğlu, Buğlem Sevilmiş, Azra Betül Çelikkol, Melis Işık, Selin Işık)

2) ÇEVOK Tanıtım (Elifsu İnceoğlu, Buğlem Sevilmiş, Zeynep, Hülya Şeker)

3) ÇEVOK Tanıtım – İngilizce (Elifsu İnceoğlu, Azra Betül Çelikkol, Melis Işık, Selin Işık)

4) UZVAG Tanıtım (Elif Nazlı Küskü, Ayşegül Kılıç, Aylin Sıla Filizoğlu)