UZVAG ve ÇEVOK Akademisi Dersleri Ulusal Basına Yansıdı

UZVAG ve ÇEVOK Akademisi Dersleri Ulusal Basına Yansıdı. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız...

01.04.2024 83

Değerli ziyaretçilerimiz,

TEKNOFEST Uzay Vatan Takımı (UZVAG) ve Çevre Okuryazarlığı Takımı (ÇEVOK) ekibi ile gerçekleştirdiğimiz çevrimiçi derslerimiz ulusal basına yansımıştır.

1 Nisan tarihli çevrimiçi derslerimiz kapsamında yapay zekâ aracıyla dijital çizgi roman senaryosu oluşturma ve oluşturulan senaryoyu dijital çizgi romana çevirme ve 3D modelleme ile uçak gemisi tasarımı dersleri icra edilmiştir.

TEKNOFEST UZVAG ve ÇEVOK öğrencilerimizi ve proje koordinatörü Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Ömer Memoğlu öğretmeni tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Detaylı bilgi için habere erişebilirsiniz;

2023-2024_29 Mart 2024_UZVAG ve ÇEVOK Akademisi Dersleri Ulusal Basına Yansıdı