TEKNOFEST UZVAG Öğrencilerimizin Bilimsel Okuryazarlık Becerilerini Geliştirmeyi Amaçlıyoruz. Haberimizle ilgili ayrıntılara ulaşmak için lütfen tıklayınız...

11.03.2024 68

Okul idaremiz tarafından TEKNOFEST Uzay Vatan Takımı (UZVAG) danışman öğretmeni Ömer Memoğlu'na takdim edilen Bilim ve Teknik, Bilim Çocuk ve Meraklı Minik dergilerinin güncel sayıları TEKNOFEST UZVAG öğrencilerimize  dağıtıldı.

Bilimsel okuryazarlık becerilerini artırmayı amaçladığımız UZVAG öğrencilerimiz dergileri kendilerine iletilen süre içerisinde inceleyerek içerisinde yer alan bilimsel makalelerin sunumlarını da gerçekleştirerek sunum becerilerini geliştirecekler.

Ön rapor aşamasını da başarıyla tamamlayarak TEKNOFEST yolculuğuna devam eden UZVAG öğrencilerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.