TEKNOFEST Uzay Vatan Takımımızdan Alper Gezeravcı Çizgi Romanı

TEKNOFEST Uzay Vatan Takımımızdan Alper Gezeravcı Çizgi Romanı haberimizle ilgili ayrıntılar için lütfen tıklayınız...

25.02.2024 118

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ömer Memoğlu okulumuz bünyesinde ortaokul öğrencileriyle birlikte TEKNOFEST yarışmalarına katılmak için Uzay Vatan Takımı (Uzay Vatan Araştırma Grubu) (UZVAG)'nu kurdu. Nesillerimizin uzay merakını artırmak için eğitim-öğretim materyali olarak çizgi roman tasarlayan Ömer Memoğlu öğretmenin Türkiye'nin ilk Türkonot'u Alper Gezeravcı'nın okulumuzu ziyaret ettiği hayalî çizgi roman senaryosu ulusal basında yer buldu. Öğretmenimizi ve Uzay Vatan Takımı öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Detaylı bilgi için habere erişebilirsiniz;