Okul İdaremizin Desteğiyle TEKNOFEST Takımlarımıza Dergi Dağıttık

Okul İdaremizin Desteğiyle TEKNOFEST Takımlarımıza Dergi Dağıttık. Ayrıntılar haberimizde...

03.04.2024 50

Değerli ziyaretçilerimiz,

UZVAG ve ÇEVOK takımı öğrencilerimizle bilimsel okumalarımıza devam ediyoruz. Okul idaremiz tarafından proje koordinatörü öğretmenimiz Ömer Memoğlu'na teslim edilen Meraklı Minik, Bilim Çocuk ve Bilim ve Teknik dergilerinin güncel sayıları öğrencilerimize ulaştı.

Bilimsel okuryazarlık becelerini geliştirmeyi amaçladığımız öğrencilerimiz kendilerine dağıtılan dergileri okuyup/inceleyerek ilgili sayının raporunu hazırlayarak arkadaşlarına sunum gerçekleştiriyor. Böylelikle bütün dergilerde yer alan bilimsel gelişmelere ulaşmış oluyoruz.

2023-2024_3 Nisan 2024_Okul İdaremizin Desteğiyle TEKNOFEST Takımlarımıza Dergi Dağıttık2023-2024_3 Nisan 2024_Okul İdaremizin Desteğiyle TEKNOFEST Takımlarımıza Dergi Dağıttık