Merhamet ve Yardımlaşma Konulu Resim Yarışması'nda Dereceye Giren Öğrencilerimiz ile ilgili haberimizin ayrıntıları için lütfen tıklayınız.

30.12.2023 80

Okulumuzda gerçekleştirilen Merhamet ve Yardımlaşma Konulu Resim Yarışması'na öğrencilerimizin ilgisi yoğun oldu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz ilgili öğretmenler tarafından belirlendi.

Buna göre öğrencilerimizden; Hafsa BİRİNCİ, Rukiye Sena İKİNCİ ve Elanur ÜÇÜNCÜ oldular.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2023-2024_29 Aralık 2023_Merhamet ve Yardımlaşma Konulu Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilerimiz