Kantin Buluşmaları- 12 Şubat Kahramanmaraş'ın Kurtuluşu

Kantin Buluşmaları- 12 Şubat Kahramanmaraş'ın Kurtuluşu haberimizle ilgili ayrıntılara ulaşmak için lütfen tıklayınız...

16.02.2024 32

Kantin Buluşmaları kapsamında ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında memleket tanıtımları ikinci dönemde de devam ediyor.

Kahramanmaraş'tan bu sene okulumuza nakil olan Kahramanmaraşlı öğrencimiz Gülseren, güzide şehrimizi bizlere tanıttı.

12 Şubat Kahramanmaraş Kurtuluş Günü münasebetiyle şehrimizin kahraman unvanını aldığı kahramanlık mücadelesini resim çizerek anlatan öğrencimiz, Sütçü İmam'ın başlattığı nadide mücadeleye değindi.

Öğrencimizi tebrik ediyor, okulumuza hoşgeldin diyoruz.

2023-2024_13 Şubat 2024_Kantin Buluşmaları- Kahramanmaraşın Kurtuluşu2023-2024_13 Şubat 2024_Kantin Buluşmaları- Kahramanmaraşın Kurtuluşu