İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri haberimizle ilgili ayrıntılar için lütfen tıklayınız...

26.12.2023 99

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY, vefatının 87.yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor. Okulumuzda da bu kapsamda öğretmenlerimizin gözetiminde öğrencilerimiz tarafından Üstad Mehmet Akif Ersoy'un manevi hatırasına saygı niteliğinde panolar hazırlandı. Öğrencilerimizin Üstad'ı yakından tanımasını ve milli bilinç kazanmasını amaçlayan panolarımıza emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, Üstad Mehmet Akif ERSOY'a Cenab-ı Allahtan rahbmet diliyoruz.

Üstad'ın da dediği gibi: "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın"

Üstad'a Saygı ve rahmetle.