Elif Gibi Dik Durmak

Elif Gibi Dik Durmak

Elif Gibi Dik Durmak. Ayrıntılar haberimizde...

06.05.2024 44

Değerli Ziyaretçilerimiz,

Okulumuzun Sosyal Bilgiler öğretmeni Ömer Memoğlu okulumuzun TEKNOFEST Takımı UZVAG çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ömer Memoğlu öğretmenin öğrencimiz Elifsu İnceoğlu ile diyaloğu ise bizleri oldukça duygulandırdı. Öğretmenimize teşekkür ediyor, öğrencimizi ise alnından öpüyoruz.

 

'Çok çalıştınız, artık dinlenin çocuklar.' diyen Ömer Memoğlu öğretmene, 'Hani Elif gibi dik duracaktık öğretmenim?' dedi

 

Sosyal Bilgiler öğretmeni Ömer Memoğlu UZVAG Takımı öğrencileriyle çalışmalarını anlattı. Memoğlu, "Çocuklarla birgün TEKNOFEST çalışmalarımızla ilgili planlama yaparken onlara 'Elif gibi dik duracağız!' demiştim. Aradan tabii aylar geçti. Yine çok çalıştığımız bir gün (ekip TEKNOFEST yarışmasının haricinde de millî her türlü konuda eser üretmeye başladı) gece saatlerde 'bugünlük bu kadar yeter çocuklar. Çok çalıştınız, yoruldunuz, artık dinlenin' dedim. Adı Elifsu olan bir takım öğrencim tabii bu aylar önceki mottomuzu unutmamış ve bana dedi ki, 'Öğretmenim hani Elif gibi dik duracaktık? Yorulmak yok. Gerekirse sabaha kadar çalışacağız.' dedi. Benim yaşadığım bu duyguyu kelimelerle anlatabilmem mümkün değil. Adı Elifsu olan bu öğrencim ve diğer tüm ekip gönüllü olarak vatan için üretmeye öyle hevesli ki 'Elif gibi dik duracağız' sözünü hayatlarına ilke edinmiş durumdalar."

 

Elif gibi dik durmak

 

Festekim kemâ ümirte: "Emrolunduğun gibi dosdoğru ol."

Saygılarımızla,

Okul Yönetimi

Elif Gibi Dik Durmak