Drama Atölyesinde İlk Hafta Çalışmalarımız Tamamlandı

Drama Atölyesinde İlk Hafta Çalışmalarımız Tamamlandı. Haberimizle ilgili ayrıntılara ulaşmak için lütfen tıklayınız...

19.10.2023 91

Geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığımız Sosyal Biligiler Öğretmenimiz Ömer Memoğlu rehberliğinde yürütülen "Drama Atölyesi" faaliyetimizde ilk hafta çalışmalarımız tamamlandı.

Sezai Karakoç Anadolu İmam Hatip Lisesi Drama Atölyesi ilk hafta çalışması kapsamında;

1) Farklı sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin tamamının kendini tanıtması sağlanarak farklılıklara saygı değeri verildi.

2) Toplum içerisinde rollerimizin olduğu, zaman zaman rollerimizin değişebildiği ve bu rollere göre görev/sorumluluk ve doğru davranışlar sergilememiz gerektiği vurgulandı. (Kantin'de müşteri olmak üzerine canlandırma çalışması)

3) Tabii olduğumuz her faaliyetin kendine özgü kuralları olduğu, drama atölyesinde de kuralların olması gerektiği belirtilerek kuralların öğrenciler tarafından öneri/oylama usulü ile oluşturulması sağlandı.

4) Atölyeye katılım sağlayan öğrencilerin iki gruba ayrılması ve her grubun birbiri ile icra ettiği oyun kapsamında takım çalışması yapması sağlandı.

Çalışmalara katılan öğrencilerimize ve çalışmaları yürüten öğretmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.