Drama Atölyesinde bu hafta Atabay Koleji Oyunumuzu İcra Ettik

Drama Atölyesinde bu hafta Atabay Koleji Oyunumuzu İcra Ettik. Ayrıntılar haberimizde...

23.03.2024 48

Drama Atölyesi'nde bu hafta 6/A sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı "Atabay Koleji" isimli oyunu icra ettik. Çalışmalar kapsamında 6/A oyununu oyna, ikinci perde de ise 6/A'nın oyununu 6/A'lı olmayanlar oyna konsepti çerçevesinde hareket ederek oyun icra eden 6/A sınıfına kendilerini canlı izletme ve diğer drama atölyesi öğrencilerine ise kendilerine ait olmayan bir oyunu oynayarak pratik yapma/aidiyet hissettirme fırsatı yakaladık.

Atölyenin sonunda 6/A'nın Atabay Koleji senaryosunu tersten oyna konsepti yapmasında karakterlerin davranışlarını/tavırlarını tam tersi yönüne çevirerek oyunun zıttını oynadık.

Çalışma kapsamında atölyemizi ziyaret eden müdür yardımcımız Şeyma Yıldız öğretmene gösterdiği ilgi ve hassasiyet için teşekkür ederiz.