Drama Atölyesi Çalışmalarımız Başlıyor

Drama Atölyesi Çalışmalarımız Başlıyor. Ayrıntılar haberimizde...

10.10.2023 49

Okulumuz sanat alanında da yaptığı çalışmalarda da şimdiden kendisinden bahsettirmeye başlamış durumda. Okulumuz bu kez "Drama Atölyesi" çalışmalarıyla ön planda. Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ömer Memoğlu öncülüğündeki çalışmalar; Çarşamba günleri saat 12.30'da yapılacak ve 80  dakikalık çalışmalar 10 hafta sürecek. Ortaokul bölümümüzde öğrenim gören kız öğrencilerimizin kabul edildiği çalışmalarda, "Drama Hayatın Provasıdır" sloganıyla öğrencilerimize tiyatro sanatının sevdirilmesi ve bu alandaki yetenekli öğrencilerin ön plana çıkarılması hedefleniyor.

Ayrıntılı bilgi için Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ömer Memoğlu'na başvurabilirsiniz.

Hocamıza bu güzel çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor, öğrencilerimizi çalışmalarımıza bekliyoruz.

2023-2024_Drama Atölyesi Çalışmaları